Haliliye Belediyesinden Hoşgeldin Bebek Hediyesi;

Haliliye Belediyesinden Hoşgeldin Bebek Hediyesi

Şanlıurfa'da doğan çocuklara bebek hediyesi...

Haliliye Belediyesinin yeni doğan bebekler için başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’yle 4 bin 177 ailenin ilk ihtiyacı olan puset ve çanta hediyeleri hanelere ulaştırıldı.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle de ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açana bebekleri de düşünüyor. Hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek Projes’iyle Haliliye’de dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri ailelerine teslim ediliyor. Ailelerin doğum raporuyla yaptığı başvurunun ardından ekiplerin kapı kapı ulaştırdığı hediyelerle, şu ana kadar 4 bin 177 bebeğin hediyesi ailelerine ulaştırıldı. 

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise puset ve çanta hediyelerinden faydalanmak ve başvuru yapmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum