Akçakale Yoluyla ilgili Başkan Yalçınkaya’dan Müjde;

Akçakale Yoluyla ilgili Başkan Yalçınkaya’dan Müjde

Şanlıurfa Akçakale yolu asfalt çalışması...

Akçakale - Urfa yolu asfaltlanıyor..

Bolatlar-Sevimli güzergahında yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Sıcak asfalt serimi'nin yapıldığı yolda incelemelerde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir müjde daha paylaşarak “Akçakale-Urfa yolu sıcak asfalt yapımı ihale edildi. Yakın bir tarihte de onun çalışması başlayacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçede ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelmeye devam ediyor.

Bolatlar-Sevimli 3. Etap yol yapım çalışmalarında son viraja girildi. Yolda sıcak asfalt serimi başladı. Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: MÜKEMMLE BİR ŞEHİR İNŞA ETTİK

Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Bolatlar yolunun 3. Etabını bugün artık bağlıyoruz. Bu yol, Ortadoğu’nun en büyük gümrük kapısının üzerinde bulunan ve Urfa’yı bütün Ortadoğu’ya bağlayan İpekyol güzergahı. Başından beri savunduğum; yollarıyla, caddeleriyle, alt yapısıyla, doğalgazıyla, içme suyuyla mükemmel bir şehir inşa ettik. İnşallah yakın tarihte Suriye-Türkiye ilişkileri düzelecek. İthalat, ihracat ve buradaki lojistik merkez Akçakale olacak. Bunun için çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

URFA-AKÇAKALE YOLU ASFALTLANIYOR

Akçakale-Şanlıurfa yolu ile ilgili de müjdeli haberi paylaşan Başkan Yalçınkaya “Bu yolun tamamlanmasının ardından Şanlıurfa-Akçakale asfalt yolunun yapımı başlayacak. Akçakale’ye müjdeliyoruz: Akçakale-Urfa yolu ihale edildi.

Müteahhitti belli. Yakın bir tarihte de onun çalışması başlayacak. Sıcak asfalta kavuşunca Urfa-Akçakale güzergahı çok farklı olacak. Halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum