Şanlıurfa'da ki Bungalov Evler Hakkında Merak Edilenler..;

Şanlıurfa'da ki Bungalov Evler Hakkında Merak Edilenler..

Şanlıurfa Bungalov evleri Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Barajı göl kıyısında yapılan Bungalov evlerin fiyatları belli oldu. Bungalov evlerin bir gecelik fiyatı ne kadar? Bungalov evler nerede? Bungalov evlere nasıl gidilir?...

Şanlıurfa'da Bungalov evlerle ilgili tüm merak edilenler.. 

Bozova'da ki Bungalov evlerin fiyatı ne kadar olacak ?


Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde yapımı tamamlanan Bungalov evleri Turizm açısında önemli bir potansiyele sahip olan Şanlıurfa’da yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de kentte yerli ve yabancı turistlerin rahat konaklaması ve farklı bir ortam yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda 11 adet Bungalov evlerin yapımı tamamlandı.

Bozova ilçesinde bulunan Atatürk Barajı göl kıyısındaki Çatak sosyal tesisleri içerisinde yapılan Bungalov evlerin ne zaman açılacağı merak konusu oldu.


Açılışa hazır hale getirilen evler 3 bin 400 metrekare alandan yapılan 11 adet Bungalov evler 27 metrekareden oluşuyor. Yaz ve kış Turizminde önemli bir konuma sahip olacak olan Bungalov evlerin fiyatları da belli oldu.

Bozova’da bulunan evlerde 1 günlük konaklama  700 TL olarak belirlendi. İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından ‘’ 2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti’’ seçilen Şanlıurfa’da hedef daha çok turiste ev sahipliği yapabilmek.

Bungalov evleri Rezervasyon için Beltur A.Ş. saat 08.00 ile 18.00 arasında 05303994676 iletişim numarasıyla kayıt altına alınmaktadır. 

Konaklamak isteyenler sadece aile olarak kabul edilecektir. Şanlıurfa Bozova Bungolov evleri güvenlik personelleri ile nezih bir ortamda bir günlük tatilinizi yapabilirsiniz.
   






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum