Haliliye'de Gençler Futbol Okulunda Sporla Tanışıyor;

Haliliye'de Gençler Futbol Okulunda Sporla Tanışıyor

Şanlıurfa Haber; Gençler Haliliye Belediyesi ile sporla tanışıyor...

Haliliye Belediyesi Futbol Okulu, geleceğin yıldız sporcusu olmak isteyen gençlerin yoğun ilgisiyle dolup taşıyor. Gençler antrenörlerin verdiği eğitimle sporla tanışıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, spor birimi aracılığıyla hizmete sunduğu kurslarla gençleri yalnız bırakmıyor.

 Belediye bünyesindeki merkezlerde gençlere yönelik çeşitli kurslar faaliyete sunulurken, geleceğin yıldız futbolcusu olmak isteyen gençler için de Futbol Okulu hizmet veriyor. Alanında uzman antrenörler tarafından verilen Futbol Okulu kursuna katılan 7-14 yaş aralığındaki gençlere, futbolun teknik kuralları öğretiliyor. Verilen teorik eğitimin yanında halı sahada sürdürülen eğitimde futbol terimlerini de uygulamalı olarak öğrenen gençler, Futbol Okuluna yoğun ilgi gösteriyor. Genç sporcular, yeteneklerini keşfetmeleri için de fırsat sunulan eğitimde hayalleri için ter döküyor.

 Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7-14 yaş aralığı için verilen Futbol Okulunda eğitimlerin devam ettiği ve kayıt oluşturmak isteyen gençlerin Merkezlere başvuru yapabilecekleri kaydedildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum