Sondakika Şanlıurfa'da Sular Kesilecek Şuski Duyurdu;

Sondakika Şanlıurfa'da Sular Kesilecek Şuski Duyurdu

Şanlıurfa Karaköprü'de kesintisi yaşanacak Şanlıurfa’da hangi mahallelerde su kesintisi yaşanacak? Su kesintisi ne zaman yapılacak? Su kesintisi ne kadar sürecek? Şanlıurfa’nın hangi ilçesinde su çalışması var? İşte ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar…...

Şanlıurfa Karaköprü'de sular kesilecek..

Şuski duyurdu hangi mahallelerde su kesintisi olacak ?

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü su kesintisi konusunda uyarıda bulundu. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Karaköprü ilçesinde bulunan Doğukent bölgesinde ana isale hattının bağlantı çalışması nedeni ile su kesintisi yaşanacak. Su kesintisi 10 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00’da başlayacak 11 Temmuz Salı günü saat 18.00’de sona erecek. Su kesintisi Atakent, Narlıkuyu, Çamlıyayla, Güllübağ, Akbayır, Doğukent, Batıkent, Kızlar ve Maşuk (Seyrantepe) mahallelerinde yaşanacak.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Karaköprü İlçesi Doğukent bölgesi ana isale hattının bağlantı çalışması nedeni ile 10 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00 ile 11 Temmuz Salı günü saat 18.00 arası Atakent, Narlıkuyu, Çamlıyayla, Güllübağ, Akbayır, Doğukent, Batıkent, Kızlar ve Maşuk (Seyrantepe) mahallelerinde su kesintisi meydana gelecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum