Urfa'da Telefon Harcından Faydalanmak isteyenler Habur Sınır Kapısına Akın Etti;

Urfa'da Telefon Harcından Faydalanmak isteyenler Habur Sınır Kapısına Akın Etti

Urfalılar Habur'a akın etti Bu gece yarısına kadar eski fiyattan telefon kaydı yapmak mümkün. Bunu fırsat bilenler Kuzey Irak'tan aldıkları cep telefonları için Habur Gümrük kapısına e-Devlet'e akın etti....

Telefon harcının yükselmesiyle..

Resmi Gazete’de yayınlanan vergi oranları artışında yurt dışından getirilen cep telefonlarının kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL’ye çıkarılması kararı üzerine Habur Sınır Kapısı’nda yoğunluk yaşandı. Yeni tarih bu gece (7 Temmuz) başlayacağından 20 bin lira yerine 6 bin lira ödemek için yurttaşlar zamanla yarışıyor.  

Daha önce ve bugün telefon getirenler e-devlette kayıt telaşına düştü. İlgili hizmet yoğunluk nedeniyle kilitlendi. e- Devlet ve BTK yetkililerinin değerlendirmeleri sonucu bant genişlemesine gidildi. 

Harç tutarını yatıranların, e-Devlet'ten kayıt tamamlama işlemlerini bu gece 23.59'a kadar yapabilecekleri duyuruldu. E-Devlet'ten işlem yapan vatandaşların "Onay ekranı"nı görerek 8 haneli onay numarasını almaları gerekiyor. Aksi taktirde kayıt işlemi başarısız sayılıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum