Urfa Bİrecik İlçesinde 659 Bina Yıkılacak;

Urfa Bİrecik İlçesinde 659 Bina Yıkılacak

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ağır hasarlı 659 binanın yıkımına başlandı. Birecik Kaymakamı Kadir Duman yıkım çalışmalarını yerinde inceledi....

Şanlıurfa'da Ağır hasarlı binaların yıkımına başlandı. 

Birecik'te 659 ağır hasarlı bina yıkılacak.

Şanlıurfa ve ilçelerinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen yapılan yıkım işlemleri devam ediyor. Birecik ilçesinde de yıkım işlemleri başladı. İlçede depremlerden etkilenen 659 ağır hasarlı binanın yıkımına başlandı.

“659 BİNANIN YIKIMINA BAŞLADIK”

Birecik Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


“İlçemizde Ağır Hasarlı 659 Binanın Yıkımına Başladık. Kaymakamımız Kadir Duman merkez ve kırsalda yıkım çalışmalarını takip ederek planlı ve programlı bir yıkım süreci için kurumları ve firmayı uyardı. İlgili firma yetkilileri ve belediye teknik ekibinden bilgi alan kaymakamımız;  Merkez ve kırsalda günlük ve haftalık yıkım programlarının hazırlanarak, koordinasyonun sağlanması  Yıkım öncesi elektrik, su, doğalgaz ve telekom hatlarının kapatılması, Çevre emniyetinin alınması, Yıkım esnasında iş güvenliği tedbirlerin alınması, Planlı ve koordinasyonlu bir şekilde yıkımların yapılmasını ilgili birimlere talimat verdi.”



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum