Şanlıurfa'ya Bakanlıktan Sonra Bakan Yardımcılığı da Verilmedi..;

Şanlıurfa'ya Bakanlıktan Sonra Bakan Yardımcılığı da Verilmedi..

Şanlıurfa'lıların Bakanlık beklentisi Bakanlar Kurulunun açıklanması ile olumsuz sonuçlanmıştı. Urfa'lı Bakan Yardımcısı beklentisi içerisine giren vatandaşlar yeni Açıklanan Bakan Yardımcıları listesinde de Urfa'lı bir bakan yardımcısı olmayınca Şanlıurfa'lıların hayali suya düştü....

Şanlıurfa'lılar açıklanan Bakan Yardımcıları listesinde Urfa'lı göremeyince sosyal medya hesaplarında en azından bakan yardımcımız olsaydı bürokratik işlemlerimiz hızlanırdı şeklinde eleştirilerini dile getirdi. 

Şanlıurfa'lı iş insanı ve MHP Milletvekili adayı Mahmut Nedim Polat; Ak Parti’ye ve MHP'ye  her seçimde destek veren Şanlıurfa bakanlık koltuğunu yeni kabine sonrası kaybetti. Yeni kabinede bakanlık verilmeyen memleketimize bakan yardımcılığı beklentimiz oluşmuştu fakat resmi gazete ile açıklanan Bakan Yardımcıları listesinde de Urfa'lı bir bürokratımızı göremedik. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a  büyük destek çıktı. Ancak kabinede ve bakan yardımcısı listesinde hiçbir Urfalıya yer verilmedi. 

Şanlıurfa'lı iş insanı Mahmut Nedim Polat sosyal medya hesabından Şanlıurfa adına eleştirisini dile getirerek şunları söyledi; Hadi bakanlık olmadı verilmedi bari 1-2 bakan yardımcılığı Urfa’ya verilebilirdi. En azından Urfa’nın bürokraside işleri biraz daha çabuk ilerlerdi. Neyse artık başka bahara. Şimdi kimi yada kimleri tebrik edecek Urfalılar. #Urfa

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum