Şanlıurfa'lı Çocuk için Urfa Valiliğinden Açıklama;

Şanlıurfa'lı Çocuk için Urfa Valiliğinden Açıklama

Şanlıurfa'da 12 yaşında ki çocuk için valilikten açıklama...

Şanlıurfa Valiliği’nden 12 Yaşında ki Çocuğunintihar olayına yönelik açıklama

Urfa Valiliği, Eyyübiye’de bir Kur’an Kursuna bağlı bir ahırda canına kıyan çocuk ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilik, süreç ile ilgili adli işlemlerin hassasiyetle yürütüldüğünü açıkladı.

Şanlıurfa'da kaybolan ve 3 gün sonra eğitim gördüğü medresenin ahırında asılı halde bulunan Abdulbaki Dakak ile ilgili Urfa Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği, sürecin hassas şekilde yürütüldüğünü açıkladı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi'nde A.D adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum