Akparti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bozdağ'dan Urfa’daki esnaflara müjde;

Akparti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bozdağ'dan Urfa’daki esnaflara müjde

Bozdağ’dan Urfa’daki esnaflara müjde Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, şehir merkezinde sıkışan 35’e yakın meslek teşkilatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ, 35 meslek örgütünün yer sorununu çözeceklerini belirtti....

Şanlıurfa'lı esnaflara seslenen Bakan Bekir Bozdağ esnaflara müjdeli açıklamalar yaptı.

Şehir merkezinde bulunan esnafın yer sorununa yönelik bir gelişme yaşandı. Bakan Bozdağ, yer sorununun çözülmesi ile ilgili sorunlarının çözüleceğinin müjdesini verdi..

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şunları söyledi: ”Şanlıurfa'da kooperatifler var. Ayakkabıcılar, boyacılar, marangozlar, elektrikçiler, şıracılar, fıstıkçılar, baktığınızda toptancılar, galericiler pek çok yer var ve bunlar şehrin içine sıkışmış durumda.

Ben gezdim, gördüm. Buranın toplantıcıları Türkiye pazarına hükmeder bir hale gelmişler. Ama yerleri, yaptıkları işin büyüklüğüyle mütenasip değil. O yüzden yeni dönemde biz buradan çok net söylüyorum. Ne kadar böyle meslek örgütümüz varsa, zanaatkarımız varsa, bunların yer sorunlarını tamamen çözeriz. Buradan ismini saydığım, sayamadığım 35 civarında meslek örgütü var böyle ihtiyacı olan. Bunların hepsinin talebini karşılayacak adım atacağız.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum