Şanlıurfa'lılar Seçmen kağıtlarınızı almayı unutmayın;

Şanlıurfa'lılar Seçmen kağıtlarınızı almayı unutmayın

Urfa’da 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi seçmen bilgi kağıtları mahalle muhtarlıklarına geldi....

Seçmen kağıtları muhtarlıklarda 

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28 dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Urfa'da 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oy kullanacak vatandaşlar için seçmen kağıtları mahalle muhtarlıklarına geldi.

İçerisinde seçmen kimlik bilgileri, seçim tarihi, sandık yeri, sandık numarası, sıra numarası ve kütüğe kayıtlı adresi bulunan kâğıt 7 Mayıs gününe kadar muhtarlıklardan temin edilebilecek. 13.Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalması halinde de seçmen bilgi kâğıtları geçerliliğini koruyacak.

muhtarlar, mahalle sakinlerine gönderdikleri mesajlarda "Seçmen kağıtları muhtarlığımıza gelmiştir. Seçmen kağıdını almak isteyen mahalle sakinlerimiz sabah 09.00 ile 16.00 arasında muhtarlıklarımızdan alabilirler" mesajını paylaştı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum