Şanlıurfaspor'da Oyuncular Asla Pes Etmemeyi Öğreniyor;

Şanlıurfaspor'da Oyuncular Asla Pes Etmemeyi Öğreniyor

Teknik Direktör Bozkurt, yenik durumdan maçı çeviren oyuncularını kutladı: 'Biz onlara şunu söylüyoruz; Oyunun içinde inişli çıkışlı anlar oluyor, Ama eğer şampiyonluğu hedeflemişseniz, 90 dakika en yüksek konsatrasyonla oynamak ve psikolojik açıdan güçlü olmak zorundasınız. Bunu iyi uyguluyoruz'...

Şanlıurfaspor haberleri; Geçtiğimiz günlerde erteleme maçında Esenler Erokspor'u 2-1 yenip maç fazlasıyla da olsa liderliği geri alan Şanlıurfaspor, Arnavutköy maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. 

Sarı yeşilliler, Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak Arnavutköy karşılaşmasını kazanıp seriyi devam ettirmek amacında..

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yenik duruma düşmelerine rağmen yüksek motivasyonla skoru kendi lehlerine çevirmeyi başardıklarını belirterek, şu yorumu yaptı:

''Daha önce şampiyonluk yaşamış, kalitesi yüksek oyunculara sahip bir takıma karşı oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bizim de çok iyi bir form grafiğimiz var. Rakibin analizini çok iyi yapmıştık. Geri çekileceklerini ve hızlı kontrataklarla çıkacaklarını biliyorduk. Gol yememize rağmen sahada hiç bozulmadık, zihinsel olarak hiç düşmedik, oyundan kopmadık. Aynı şekilde oyunumuzu devam ettirdik ve sonuç olarak maçı kazanmasını bildik. 

VİRAJLAR BİTMİYOR

Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Maç öncesi 'Şehir olarak kazanmalıyız' demiştim, şehir olarak kazandık, Urfa'nın kurtuluş gününde bu galibiyetin gelmesi bizi ayrıca mutlu etti. Yolumuza devam ediyoruz, çok önemli virajı geçtik ama virajlar bitmiyor, öyle bakmak lazım. Önümüzde engeller var. Şimdi Erok maçını unuttuk, Arnavutköy maçına kilitlendik. 

GOL YESENİZ DE, GOL KAÇIRSANIZ DA PES ETMEK YOK!

Geriden gelip maçı kazanmak tabi ki çok önemli. Biz oyuncularımıza hep şunu söylüyoruz: Oyunun içinde inişli çıkışlı anlar oluyor, moraliniz bozuluyor, gol yiyorsunuz, gol kaçırıyorsunuz üzülüyorsunuz. Ama eğer şampiyonluğa oynuyorsanız, 90 dakika en yüksek konsatrasyonla oynamak ve  psikolojik açıdan güçlü olmak zorundasınız. Oyuncu grubumuz bunu çok iyi götürüyor, İç sahada da olsa, dışarıda da olsa bunu iyi uyguluyorlar. Bundan sonra da aynı kararlılığı devam ettirerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum