Depremzedelere Yeni İş İmkanı TGS iş Başvuruları;

Depremzedelere Yeni İş İmkanı TGS iş Başvuruları

Türk Hava Yolları ve Havaş ortak şirketi Turkish Ground Services (TGS), depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere iş imkanı...

Türk Hava Yolları (THY) ve Havaş'ın ortak şirketi Turkish Ground Services (TGS), depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

Türk Hava Yolları (THY) ve Havaş'ın ortak şirketi Turkish Ground Services (TGS), depremzedelere yönelik başlattığı istihdam ilanını internet sayfasından duyurdu.

TGS’nin ilanına göre, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremden etkilenen iller Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ illerinde kendisi ve/veya 1. dereceden yakını (anne, baba, kardeş eş ya da çocuk) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylar başvuru yapabilecek.

TGS, yolcu hizmetleri memuru ve ramp işçisi alacak.

Başvuruların bitiş tarihi 11 Nisan Salı.

01 Ocak 1988 ve sonrası doğumluların başvurabileceği ilan ve pozisyonlarla ilgili detaylı bilgiye "https://basvuru.tgs.aero/" adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum