Haliliye'de Canpolat Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor;

Haliliye'de Canpolat Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Urfa’da sel felaketinin yaşandığı andan itibaren halkın arasında yer alarak yaraları sarmaya çalıştı. Canpolat, yaptığı çalışmalarla gönüllerde yer almayı başardı....

Haliliye’de önemli işlere imza atan Başkan Mehmet Canpolatafet sürecinde de halkın yanında olmayı başardı. Sorunlara en kısa sürede çözüm bulmayı başaran Canpolat, afetzedelerin gönlünde yer edinmeyi başardı.

Asrın deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışıldığı günlerde Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi de deprem gibi özellikle Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesini etkilemişti. Depremde olduğu gibi sel felaketinde de en çok etkilenen ilçe olan Haliliyeli vatandaşlar Başkan Canpolat ve ekibinin özverili çalışmaları sayesinde yaralarını kısa sürede sarabildi.

Felaketin ilk saatlerinden itibaren gece gündüz durmadan felaketlerden etkilenen mahallelere hızlı bir şekilde müdahale etme gayretleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Selden etkilenen Karşıyaka, Süleymaniye, Ahmet Yesevi mahallelerinde mesai saati gözetmeksizin sahada çalışan ekip ile vatandaşların yaralarını sarmalarına yardımcı oluyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum