Beyazgül istifa diyen vatandaşlara silah mı çekildi? Vatandaşlar Beyazgül’e seslendi: İstifa et bize hizmet et!;

Beyazgül istifa diyen vatandaşlara silah mı çekildi? Vatandaşlar Beyazgül’e seslendi: İstifa et bize hizmet et!

Şanlıurfa Sondakika haberleri; Asrın felaketinin ardından iki gündür yağan sağanak yağmur nedeniyle sele teslim olan Şanlıurfa’da vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e seslendi: İstifa et bize hizmet et!...

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinden sonra yaşanan gerginlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e istifa et diyen vatandaşa silah mı çekildi işte ayrıntılar..

VATANDAŞA SİLAH MI ÇEKİLDİ?

Ak Partili Eyyübiye Belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı tarafından paylaşılan videoda çalışmayan hidroforlar yüzünden suların tahliye edilmemesini protesto eden vatandaşlar ve Belediye çalışanları arasında sözlü sataşmada olduğu duyuldu. Özellikle bir vatandaşın “Kime silah çekiyorsun” sözleri net bir şekilde duyuldu. Görüntülerde silahın kimin tarafından çekildi görülmedi.

Deprem felaketinde azda olsa etkilenen Şanlıurfa iki gündür yağan sağanak yağmur nedeniyle sele teslim oldu. Yaşanan olumsuzluklarından Urfalı vatandaşların eleştiri okları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çevrildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaşanan sel felaketinden dolayı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, “Şehrimizde yaşanan sağanak yağış ve sonrasında oluşan olumsuzluk nedeniyle hemşerilerimizin mümkün olduğu sürece evlerinden, güvenli alanlardan ayrılmaması önemlilik arz etmektedir.” Açıklamasının altında yapılan yorumlarda birbirinden ilginç ifadeler yer aldı. Yorumların ortak özelliği ise vatandaşların Zeynel Başkanı istifaya davet etmesi oldu.

ZEYNEL BAŞKAN AK PARTİ’YE ZARAR MI VERİYOR?

14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlerin büyük önem arz ettiği Ak Parti için özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün çalışmalarından hoşnut olmayan vatandaşların bunu her platformda dile getirmesinin sıkıntı yaratabileceği öngörülüyor. Özellikle AK Partili kesimlerce de eleştirilen Zeynel Başkan’ın ve özellikle kritik bir seçime girecek olan Ak Parti’nin nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor. Ak Partili eski belediye meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Güzelim kenti her defasında rezil eden beceriksiz yönetime yazıklar olsun. Hakkımızı helal etmiyoruz, artık istifa değil derhal görevden alınmalı İhmali olan başta @suskigm ve tüm sorumlular hakkında soruşturma açılmalıdır.” Dedi.

GÖREVİ HALKA HİZMET! BEYAZGÜL HALK’I DİNLEYECEK Mİ?

Asli görevi Şanlıurfa’ya hizmet olan ve bunun için seçilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül vatandaşların sesine kulak verip halkın istifa çağrılarına duyarlı davranıp istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.  Başkan Beyazgül’ün sosyal medya hesabı üzerinden yüklenen vatandaşlar özellikle istifanın da halka hizmet olduğunu hatırlattılar.

BAŞKAN BEYAGÜL'E YAPILAN YORUMLAR...

Şanlıurfa’da sağanak yağmur nedeniyle yaşanan olumsuzlukların ardından vatandaşlar Başkan Beyazgül’e yüklenerek bir an önce istifa etmesi gerekti hakkında uyarıda bulundular.

Baba: Nasıl bir önlem aldınız

Ali Bucak: İstifa et

Enes: ZEYNEEELL İSTİFFAAAAA !!

Otuken V1.0: Başkan dere yatakları için ne önlem aldınız. İşinize gelince konuştunuz şimdi yardıma ihtiyacı var güzel  ilinin ama koltuk tatlıdır. Hasarın bilançosunu sular çekilince görürsünüz artık

Sivil: 3 gündür şiddetli yağış uyarısı vardı, nasıl önlemler almıştınız?

Ilık Süt: istifa

BRNKLBKN: İstifa

Metin Cihan: nasıl bir önlem aldınız?

Muhammed Ayten: İstifa et

Mehmet Durmaz: Sn Başkan depremde çıkarız çadır yok, Sel olur ortalığı yel alır ama yönetim yok, gerçekten soruyorum sadece sizce de zamanı gelmedi mi istifa etmeniz için daha ne gibi bir şeyin olması gerekiyor. Ben şahsen kendi adıma utanıyorum. Umarım memleket adına duygularımız karşılıklı olur.

UrfaSondakika: İstifa etmek te bir erdemdir.

Tahsin Topkan: Sokaklar caddeler tertemiz hiç sorun yok dezenformasyon yapma!!!

Büşra Aslan: Yeterli olmadığınızın farkındasınız İSTİFA ET!

Mehmet Halil: İstifa edin ve milletvekilliğinizi yapın, zaten amacınız Urfa'ya hizmet etmek değil.

Ömer: Biz aslında Kahire Çölü için tedbirimizi almıştık; Ama maalesef sel Şanlıurfa'yı vurdu, hazırlıksız yakalandık..

Hüseyin Aslan: #İstifaEt

Celebi: İstifa etmesi gereken kişiler Geçmiş olsun demekle yetiniyor.

Turan Güzel: Hani sıkıntı yoktu? Algı falan filandı!

Marla: Elektrikleri açın lütfen insanlar zor durumda acil eylem planına geçin, yahu sizin acil eylem planınız var mı bilmiyorum?

Muhammed Kocaoğlu: Başkanım dışardan yardım isteyin bu durumun tek başına altından kalkamayız

Büşra Aslan: Geçmiş olsun lafını şimdi değil 2 ay sonra hep birlikte tüm Şanlıurfa diyeceğiz

Müslüm: Laa 3 gündür afad uyarıyor belediye yatıyor aferin size

Cemal Aslan: Hacı Zeynel istifa

Merrt: Deprem olur binalar yıkılır yağmur yağar sel olur sahi siz ne iş yaparsınız istifa ett

Omer: Arz etme, istifa et.

Özgür adam: Venedik Urfa"yı kıskanıyor .....

Barış güleç: her yer su altında millet perişan istifa

Hakkı Han: Bu afetten sonra insanların kadere imanı arttı ve iktidarın oyu da artmıştır. Urfa’dan seçimde %85 oy bekliyorum.

Gürler yürüyen: Bi zahmet istifa

Yılmaz: Urfa'ya yapacağınız en büyük hizmet istifa etmek olacaktır.

Reha eskidir: 9 saat önce ' dezenformasyon' demişsin, şehrimize ait değil o görüntüler demişsin o arada ne gibi önlemler aldın.

Tekes: İstifa et istifa. Adam gibi bir şehir altyapısı yapamadınız, çaldınız çırptınız.

Zeynepnur Fırat: İnsanlar zaten evlerinde suya gömülmüş durumda ya!!!!! Yüzsünler mi ne yapsınlar! Mahalle bölgelerinde tahliye yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz!

Kipsa Tekstil: İSTİFA ET!!!!! Yeter!!!

Emre: Tebrikler başkan Urfa’yı Venedik yaptığınız için çok teşekkür ediyorum.

Emrah çakmak: Deprem oldu hazırlıklı değiliz, yağmur yağdı alt yapı yok Urfa merkez Balıklıgöl oldu. Artık çıkın istifa edin yeter....


Kaynak: Urfabirajans

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum