Urfa'da Sel Felaketinde Gerginlik Zeynel Başkan'a Saldırmak istediler;

Urfa'da Sel Felaketinde Gerginlik Zeynel Başkan'a Saldırmak istediler

Şanlıurfa'da sel felaketi gerginliğe yol açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e saldırmak istediler,...

Şanlıurfa'da sel felaketine neden olan yağış sonrası bir grup vatandaş, bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e saldırmak istedi. CHP Urfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı arasında da tartışma yaşandı.

Şanlıurfa'da sel felaketi gerginliğe neden oldu.

Dünden bu yana kenti etkisi altına alan sağanak, bu sabah saatlerinden itibaren sel felaketine dönüştü. Dereler taştı, araçlar suların içinde kaldı, sel sularına kapılan vatandaşlar oldu.

 BAŞKAN BEYAZGÜL'E SALDIRMAK İSTENDİ

Evde mahsur kalanlar için ekipler kurtarma çalışması yürütürken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sahaya inerek incelemelerde bulundu. Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde sularla kapanan alt geçitte incelemelerde bulunduğu sırada bir grup vatandaşın saldırısıyla karşılaştı. Vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Bir vatandaşın ise derdini anlatmak istediği anlar ile Başkan Beyazgül'ün de o esnada telefonla görüştüğü anlar kameralara yansıdı. 

VEKİL VE AK PARTİLİ BAŞKAN ARASINDA GERGİNLİK

Gerginlik, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı arasında da yaşandı. İki isim sel felaketi dolayısıyla tartıştı. Tarafların araya girmesi ve iki ismin bölgeden ayrılması ile gerginlik son buldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum