Şanlıurfaspor Ankaraspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor;

Şanlıurfaspor Ankaraspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Şanlıurfaspor haberleri...

Şanlıurfaspor Ankaraspor maçı hazırlıklarına Ankara'da devam ediyor.

Haftayı Bayburt galibiyeti ile kapatarak liderlik koltuğunu yeniden devralan Şanlıurfaspor, Ankaraspor deplasmanı için antrenmanlarını Başkent'te sürdürdü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, ertelenen 24. hafta karşılaşması için Ankara'da. Günün ilk saatlerinde geldiği Ankara'da işi sıkı tutarak antrenmana çıkan Şanlıurfaspor, Ankaragücü Spor Tesislerinde çalıştı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir ilgilendiği çalışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Liderliği elden bırakmak istemeyen takımda moral ve motivasyon yüksek tutulurken, futbolcular antrenmanın ardından istirahata çekildi.

8 GÜNDE 3 MAÇ

Geçtiğimiz gün galibiyetle sonuçlanan Bayburt deplasmanının ardından takım Çarşamba günü bu kez Ankaraspor ile karşılaşacak. İki deplasman üst üste oynayacak Sarı Yeşille ekip, pazar günü ise kendi sahasında İnegölspor'u konuk edecek. Süreci iyi değerlendirerek en iyi şekilde puan toplamayı hedefleyen takım liderliği elden bırakmayarak alacağı puanlarla rakipleri ile arasındaki farkı açmak istiyor.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum