Şanlıurfaspor Teknik Direktöründen Haftalık Değerlendirme;

Şanlıurfaspor Teknik Direktöründen Haftalık Değerlendirme

Şanlıurfaspor Haberleri...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, haftanın değerlendirmesini yaparak hem futbolcularını hem de sarı yeşilli taraftarı tebrik etti.

Deprem afetlerinin ardından çıktığı ilk maçında Tarsus İdman Yurdu karşısında 11-0'lık skorla sahadan ayrılan Şanlıurfaspor'da bu haftaki Bayburt deplasman hazırlıkları sürüyor.

Moral ve motivasyonun yüksek olduğu takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt yaptığı değerlendirmesinde Tarsus karşısında disiplinli bir oyun sergileyen futbolcularını ve Türkiye'ye örnek olan taraftarı tebrik etti.

Değerlendirmesine depremler dolayısıyla yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyerek başlayan Bozkurt, "Depremlerin ardından çalışmalarımıza Antalya'da devam ettik. Bu sırada federasyon bizlere şehrimizin dışında farklı iki şehir önerisinde bulundu ve bu illerde maç yapabileceğimizi iletti. Yönetimimizin de kararı ile bizler maçlarımıza yine kendi şehrimizde devam etmek istediğimizi ilettik. Taraftarımızın da buna çok ihtiyacı vardı" dedi.

BOZKURT: TARAFTARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Tarsus maçının tüm Türkiye'ye örnek olacak bir karşılaşma olduğunu da sözlerine ekleyen Teknik Direktör Bozkurt, "Şanlıurfaspor taraftarımız maçta Tarsuslu genç futbolcu kardeşlerimizi bağırlarına bastı. Onlara yaptıkları tezahüratla destekte bulundu. Maç skoru kadar önemli olan bu duruşlarından dolayı tüm Şanlıurfaspor taraftarımızı tebrik ediyorum. Bununla birlikte yine 90 dakika boyunca disiplinli futbolu ile bizlere güzel bir seyir yaşatan futbolcularımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum