Şanlıurfa Bahçelievler'de ki Patlamanın Yanıt Bekleyen Soruları;

Şanlıurfa Bahçelievler'de ki Patlamanın Yanıt Bekleyen Soruları

Şanlıurfa Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde yaşanan patlamada yanıt bekleyen sorular...

Şanlıurfa Bahçelievler patlamasının yanıt bekleyen soruları

Bahçelievler'de bir işyerinde 2 kişinin ölümü, 8 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamasıyla ilgili olarak hakla bir çok soru yanıt bekliyor. Olayı sosyal medyada gündemde tutan Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, Başkan Beyazgül'e sordu: 'Patlama gaz sıkışması mı, yoksa başka bir şey mi?

Bahçelievler'de 20 Şubat 2023 günü bir işyerinde meydana gelen ve 2 kişinin ölümü, 8 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamayla ilgili sorular sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. 

Buranın kaçak doğum evi olduğu ve patlamanın oksijen tüpünden kaynaklandığı yönünde çok sayıda iddia ortaya atıldı. Bu konuda yetkililerden henüz bir yalanlama gelmiş değil  AKSA ekiplerinin yaptığı incelemede, patlamanın doğalgazdan kaynaklandığına ilişkin bir bulguya rastlanmamıştı.

Söz konusu patlama merdiven altı ruhsatsız işyerlerini de tartışmaya açtı.  ' Urfa kent merkezinde bu tür kaç işyeri var?' yanıtı merak edilen sorular arasında yer alıyor. 

YETKİLİLER HESAP VERMELİ!

Bu olayı sosyal medyada gündemde tutan Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, ''Ruhsatsız, kontrolsüz işyerleri ve sonuçta hayatını kaybeden masum insanlar. Bu başıboşluğun tek sorumlusu işyeri sahibi değil, bizatihi görevini yapmayan belediyedir. Ölen vatandaşların hesabı sadece işyeri sahibinden değil, görevini yapmayan yetkililerden de mutlaka sorulmalıdır. Ölen gitti kalan sağlar bizimdir anlayışı artık son bulmalı, sorumlu ve yetkililer de hesap vermeli.'' yorumunu yaptı.

SORUMLULAR HESAP VERMELİ

Tekatlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e şu soruyu yöneltti:  'Bahçelievler'de ki patlama doğalgaz sıkışması mı yoksa başka bir şey mi?' sorusunu yöneltti. 

Sosyal medyaya yansıyan diğer bazı yorumlar şöyle: 

Saadet Türkmen: Denetlemeler dürüstçe yapılsaydı herkes görevini doğru yapsaydı bu kadar felaket yaşanmazdı 

Sebaticbn: Bahçelievler'de olan merdiven altı iş yerlerini denetlenmesi lazım  Usülsüzce iş yerleri açılıyor.

Burak Toprak: Kürtaj yapıldığına dair iddialar var bu patlama yerinde umarım böyle bir şey yoktur, resmen adam öldürme insanlık suçu hatta hayvanca bir şey bu . Yetkililerimiz biran önce konu ile ilgileneceğine eminim.

Kaynak: Urfa-Bİr Ajans

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum