Memleketi Yap Boz Tahtasına Çevirdiler;

Memleketi Yap Boz Tahtasına Çevirdiler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kavşak ismi değişikliği tepkilere yol açınca Dr.Nureddin Nebati tabelasını kaldırıp yerine tekrar '15 Temmuz Demokrasi Köprülü kavşağı' tabelasını yerleştirdi. Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı, bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi: 'Memleketi yap-boz tahtasına çevirdiler. Yanlışlar halka fatura ediliyor'...

Şanlıurfa'da vatandaşlardan Büyükşehir Belediyesine Köprülü kavşak eleştirisi 

15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağının ismini Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Dr. Nureddin Nebati olarak değiştiren  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bunu hayata geçirdikten sonra tepki alınca geri adım atmıştı. 

Haliliye Belediye binası önündeki söz konusu kavşaktan Dr.Nureddin Nebati tabelası kaldırılarak '15 Temmuz Demokrasi Köprülü kavşağı' tabelası konuldu. 

Eyyübiye eski Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı'ya göre, liyakatsiz kadrolar memleketi yap-boz tahtasına çevirdi.

Tekatlı'nın sosyal medyadan yaptığı yorum şöyle:

''Yanlıştan dönerek 15 Temmuz şehitlerine yaptığınız saygısızlığı telafi etmeniz sizi kurtarmayacaktır... Umutluyuz çünkü gidicisiniz. Elbette günün birinde vicdanlı hukukçular bunların hesabını soracaktır. Bizde takipçisi olacağız.

Liyakatsiz kadrolarla memleketi Yap-boz tahtasına çevirdiniz. Halkı iki ampul ve bir "hela park" ile proje diye kandırdınız. Yaptığınız işten maddi değeri daha büyük afişlerle kendinizi methettiniz. Yaptığınız tüm yanlışların bedelini hata yapandan değil halkta fatura ettiniz.''

Kaynak: Urfa-Bİr Ajans

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum