Haliliye'de Zabıtalardan Kalite Denetimi;

Haliliye'de Zabıtalardan Kalite Denetimi

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde zabıtalar tarafından işletmeler kalite denetimi.....

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumaya yönelik lokanta ve unlu mamullerinde yürüttüğü denetimlerde hijyen kurallarına uymayan işletmelere uyarılarda bulundu.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan iş yerlerinin hijyen standartlarını korumasını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

 Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak yapılan denetimler, Bahçelievler bölgesindeki lokanta, kafe ve unlu mamullerinde devam etti.

 Gıda satışı yapan işletmelerde başta mutfak ve gıdaların hazırlandığı alanlarda denetim yapan zabıta, temizlik ve hijyen kontrollerini sağladı.  Vatandaşların sağlığı için denetimlerini titizlikle yürüten ekipler, işletmelere gıda ürünlerini açıkta korumamaları için uyarılarda bulundu. Gıda ürünlerinin saklama koşullarına uyulması gerektiğini belirten zabıta ekipleri, unlu mamullerinde ise ekmeklerin kalite ve gramajlarını kontrol etti.

 Zabıta ekipleri tarafından halkın sağlığını tehdit edecek şekilde ürünleri saklayan ve hijyen koşullarını sağlamadığı tespit edilen işletmelere ise gerekli cezai işlemler uygulandı.

 Haliliye’nin huzur ve güveni için canla başla çalıştıklarını ifade eden Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları  “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bildirmeleri ve gerekli işlemlerin uygulanacağı kaydedildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum