Haliliye Semt Polikliniğinde Dahiliye ve Ortopedi Doktorları Olacak.;

Haliliye Semt Polikliniğinde Dahiliye ve Ortopedi Doktorları Olacak.

Şanlıurfa Haliliye ilçesi Devteyti mahallesinde ki semt polikliniğinde Dahiliye ve Ortopedi doktorları da görev yapacak....

Haliliye’de Devteyşti Mahallesinde hizmete açılan semt polikliniğinde çocuk hastalara verilen sağlık hizmeti artık dahiliye ve ortopedi branşlarında yetişkinler için de verilecek.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Devteyşti Mahallesinde hizmete açılan Haliliye Semt Polikliniğini ziyaret etti.

Sağlık personelleriyle sohbet edip, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, semt polikliniğinde bir ayı aşkın süredir 7/24 çocuk hastalara sağlık hizmeti verildiğini hatırlattı.

Gülüm, Devteyşti’nin 140 bin nüfusuyla ilçenin en büyük mahallesi olduğunu belirterek “Bu bölgenin ihtiyacı olan 7/24 çocuk hizmetini veriyoruz ama önümüzdeki aylardan itibaren çocuk polikliniğine ek olarak yetişkin dahiliye ve ortopedi branşları ile birlikte ağız ve diş sağlığı hastanesi de açılmış olacaktır. Ağız ve diş sağlığı hastanesinin açılması ile birlikte Türkiye’de iki ağız ve diş sağlığı hastanesi olan dördüncü şehir olmuş olacağız. Çünkü bu hastanede komplike işlerin yapıldığı, cerrahi işlemlerin yapıldığı hastaların yatırıldığı bir merkez olacak. Bununda heyecanı içerisindeyiz. Bu konu da birkaç ay içerisinde yürürlüğe girmiş olacak” diye konuştu.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum