Şanlıurfa'da Çocukların Müstehcen Görüntülerini Paylaşan Şüpheli Gözaltında..;

Şanlıurfa'da Çocukların Müstehcen Görüntülerini Paylaşan Şüpheli Gözaltında..

Şanlıurfatv haber...

Şanlıurfa’nın da bulunduğu 6 ilde yapılan operasyonda çocuğun cinsel istismarı içerikli müstehcen paylaşım yaptıkları belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı.

Aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 6 ilde yapılan operasyonda çocuğun cinsel istismarı içerikli müstehcen paylaşım yaptıkları belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından "çocukların kullanıldığı müstehcen ürünleri ülkeye sokma, çoğaltma, satma, depolama, bulundurma ve kullanma" suçundan yürütülen dosyada yeni gelişme yaşandı.

Savcılığın soruşturmasında daha önce aynı suçtan hakkında işlem yapılan H.Ç'nin bilgisayarında yapılan incelemede yeni bulgular elde edildi.

İncelemede, ücretsiz görüntülü ve sesli arama yapma imkanı sağlayan bir platformda 22 farklı profil hesabının, çocukların cinsel istismarı içerikli müstehcen paylaşım yaptığı belirlendi.

Bu profillerden 2'sinin çocukların cinsel istismarı içerikli müstehcen paylaşımda bulunduğu tespit edildi.

URFA DAHİL 6 İLDE OPERASYON

Savcılığın talimatının ardından Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca Ankara'da ikamet eden IP kullanıcısı olduğu değerlendirilen 1 şüphelinin adresi arandı.

Soruşturmada İstanbul'da 5, İzmir'de 5, Ankara'da 5, Samsun'da 4, Diyarbakır'da 1 ve Şanlıurfa'da 1 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına 21 şüpheli emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum