Şanlıurfa için Hayati Öneme Sahip Bu İş Masada Kalmasın..;

Şanlıurfa için Hayati Öneme Sahip Bu İş Masada Kalmasın..

Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadeleyi masaya yatırdılar.....

Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında başlatılan seminerler devam ediyor. değerlendirme toplantısı yapıldı. Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) birimi iş birliği ile yürütülen farkındalık faaliyetleri İl Müftülüğünde düzenlenen toplantıda ele alındı.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) birimi iş birliği ile bağımlılıkla mücadele kapsamında başlatılan seminerlerin değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğü binasında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İl Müftüsü Ramazan Tolan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat, Ar-Ge birimi bağımlılıkla mücadele eğitim koordinatörü Muharrem Çelik ile sahada görev yapan gönüllü öğretmenler katıldı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan, Gençleri korumak gibi bir misyonlarının olduğunu belirterek, onları korumalıyız dedi. Önemli bir faaliyette bulunduklarını belirten Müftü Tolan, gençleri bağımlılığa karşı korumak herkesin görevi olduğunu söyledi.

 Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat, ‘’bu eğitimler daha da yaygınlaştırılmalı ve 3 ayda bir toplantılar yapılarak eğitim içeriklerine yönelik revizeler eklemeler yapılması gerekiyor. Gönüllü eğitim yapan rehber öğretmenlere teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Ar-Ge üyesi Muharrem Çelik ise, eğitimlerin amacı doğrultusundan oldukça verimli bir şekilde devam ettiğini şu ana kadar 69 okulda ve 10 ilçede yaklaşık 30 bin öğrenciye ulaştıklarını belirtti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum