Şanlıurfa Valisi Ayhan Yaralı Polisleri Ziyaretinde Mücadeleye Devam..;

Şanlıurfa Valisi Ayhan Yaralı Polisleri Ziyaretinde Mücadeleye Devam..

Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerinin polisi yaralamasından sonra hastanede yaralı polisleri ziyaret eden Vali Ayhan;...

Uyuşturucu ile mücadele sırasında şüpheliler tarafından hedef gözetmeksizin pompalı tüfek ile polislere saldırı gerçekleştiğini ifade eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan uyuşturucu ile mücadelede kararlılık vurgusu yaparak "Alan daraldı. Yakın zamanda çok daha büyük çalışmalar olacak" dedi.

ŞANLIURFA- Bu akşam uyuşturucu ile mücadele çalışması sırasında şüphelilerin ateş açması sonucu yaralanan 2 polisi hastanede ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan açıklamalarda bulundu.

Beraberinde İl Emniyet Müdür Mehmet Murat Ulucan ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ile beraber polislerin tedavi olduğu Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Vali Ayhan, polislerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

VALİ AYHAN: POLİSLERİMİZİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Vali Ayhan olayın bir terör saldırısı olmadığını altını çizerek "Terör saldırısı değil. Bunun altını çizelim. Narkotik Şubesi'nden iki arkadaşımız uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yaparken muhtemelen bunu fark eden 2 kişi kontrolsüz bir şekilde arkadaşlarımızın üzerine hedef gözetmeksizin pompalı tüfekle saldırıyorlar. Arkadaşlarımız karşılık veriyor. Saldırganlar hemen olay yerinden uzaklaşıyorlar. Şuan takibimiz devam ediyor. Gerekli çalışma yapılacak. Hamdolsun 2 polisimizin de sağlık durumu iyi, hiçbir olumsuzluk yok, yakinen takip ediyoruz" dedi.

"ALAN DARALDI, KIPIRDAYAMIYORLAR, ÇOK DAHA BÜYÜK ÇALIŞMALAR OLACAK"

Uyuşturucu ile mücadele için başlatılan "Kökünü kurutuyoruz" operasyonuna değinen Vali Ayhan mücadelede kararlı olduklarını şu sözlerle ifade etti:

Son zamanlarda uyuşturucuyla mücadelede olağanüstü bir çalışma yapıldı. Alan daraldı, kıpırdayamıyorlar adeta. Yakın zamanda çok daha büyük çalışmalar olacak. Bunu da özellikle ifade etmek istiyorum. Bu muhtemelen yoğun çalışmanın vermiş olduğu bir saldırganlık da olabilir. Ama asla bunlara fırsat vermeyeceğiz. Polis memuru kardeşlerimizin şu an sağlıkları iyi, doktorlarımız gereken müdahaleyi yapıyor, kaçan saldırganların da en kısa sürede yakalanacağını söyleyebilirim. Geçmiş olsun diyorum. Kesinlikle bir terör saldırısı değil.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum