Şanlıurfa Büyükşehir Engelli Bireyin Akülü Araç İsteğini Geri Çevirmedi;

Şanlıurfa Büyükşehir Engelli Bireyin Akülü Araç İsteğini Geri Çevirmedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi Hacı Bayram Mahallesi 3330. sokakta ikamet eden Mahmut Geçgel’in akülü araç talebini geri çevirmedi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçirdiği kaza sonrası her iki bacağını da kullanamayan Şanlıurfalı Mahmut Geçgel’in akülü araç talebini yerine getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerin hayat şartlarını iyileştirmeye, sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almalarını sağlamaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi Hacı Bayram Mahallesi 3330. sokakta ikamet eden Mahmut Geçgel’in akülü araç talebini geri çevirmedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Geçgel’in mutluluğu gözlerinden okundu.

Yüzde 83 bedensel engeli bulunan Geçgel, uzun bir süredir bir odaya mahkûm kaldığını belirterek Beyazgül’e akülü araç taleplerini geri çevirmediği için teşekkür etti.

Eşi ve kardeşinin destekleriyle akülü sandalyeye oturtulan Mahmut Geçgel çocuklarını da kucağına alarak “Bundan sonra Allah’ın sayesinde Başkanımızın sayesinde dışarıya çıkacağım, gezip dolaşacağım. Allah Başkanımızdan razı olsun” dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum