Uluslararası Göbeklitepe Kısa Film Günleri Festivalinde Ödüller Verildi;

Uluslararası Göbeklitepe Kısa Film Günleri Festivalinde Ödüller Verildi

Şanlıurfatv haberler...

1. Uluslararası Göbeklitepe Kısa Film Günleri Festivali'nde dereceye giren filmler belli oldu ve düzenlenen törenle ödüller sahiplerine verildi.

Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği ve Şanlıurfa Platformu'nca düzenlenen 1. Uluslararası Göbeklitepe Kısa Film Günleri Festivali bu akşam Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle sona erdi.

Törene CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ankara Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği Başkanı Habip Çadırcı, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İlhami Günbegi, akademisyenler, yönetmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol konuşmaları ve filmlerin gösteriminin ardından ödül törenine geçildi. 

Festivalde yönetmenliğini Recep Seyhan'un yaptığı "Saliç" kısa filmi birinciliğe; yönetmenliğini Ömer Miraç'ın yaptığı "Get-Go" ikinciliğe ve yönetmenliğini Cihan Zengin'in yaptığı "2 Pedal-0 Emisyon" kısa filmi üçüncülüğe layık görüldü.

Yönetmen Seyhan ödülünü Vekil Aydınlık'tan, Yönetmen Miraç ödülünü Başkan Yalçınkaya'dan ve Yönetmen Zengin ise ödülünü Başkan Yardımcısı Erol'dan aldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • orhan cemal / 03.11.2022 20:50

    oyuncuların neden ismi yok ?