Akçakale' Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 29 Ekim Bayramı Mesajı;

Akçakale' Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 29 Ekim Bayramı Mesajı

Akçakale Haberleri...

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Atatürk’ün bizlere eşsiz bir miras olarak bıraktığı Cumhuriyet’imizin 99’uncu yıldönümünü hep birlikte kutlamanın sevinci ve gururu içindeyiz. Milletimizin bu büyük bayramını canı gönülden kutluyorum” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin eşsiz bir zafer sonrası ağır bedeller ödenerek kurulduğuna dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kahraman milletimizce her türlü imkânsızlığa rağmen ağır bedeller ödeyerek kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası milli iradenin tecellisi olarak Cumhuriyet ilan edilmiştir. Cumhuriyet ile ülkemizde yepyeni ufuklar açılmış; bilimden sanata, eğitimden sanayiye birçok alanda kalkınma başlamış, milletimize de çeşitli hak ve hürriyetler tanınmıştır.

Atatürk’ün Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği ve bizlere eşsiz bir miras olarak bıraktığı Cumhuriyet’imizin 99’uncu yıldönümünü hep birlikte kutlamanın sevinci ve gururu içindeyiz. 

Geleceğimizin de teminatı olan Cumhuriyet’in ilanının 99’uncu yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin bu büyük bayramını canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum