Urfa'lı Baba ve Kızına Eski Koca Dehşeti.. Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti.;

Urfa'lı Baba ve Kızına Eski Koca Dehşeti.. Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti.

Şanlıurfa'lı Beyza ve Babası eski kocası tarafından öldürüldü....

Şanlıurfalı Beyza Sorguç (23) ile babası Şahin Kılıç, boşanmak üzere olduğu kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Koca Ömer Sorguç'tan kaçmak için Şanlıurfa'dan taşınan ailenin günlerdir de tehdit edildiği öğrenildi.

Başiskele ilçesi Barbaros Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Ömer Sorguç (31) boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Şanlıurfalı Beyza Sorguç'un bulunduğu evin önüne gitti. Apartman önünde bekleyen Ömer Sorguç, Beyza Sorguç ile babası Şahin Kılıç'ın otomobille evlerine geldiklerini gördü ve yanında getirdiği pompalı tüfekle Ömer Sorguç kayınpederi Kılıç'ı arabada, Beyza Sorguç'u ise binanın merdivenlerinde vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekibi, baba ve kızının hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kızı ve eşini kaybeden Ayşegül Kılıç yasa boğuldu. 

Kaçan Ömer Sorguç ise tutuklandı. 

AİLEYİ TEHDİT EDİYORDU İDDİASI

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli hemşire Beyza Sorguç'un, 2019'da Ömer Sorguç ile Şanlıurfa'da evlendiği ve 1 ay evli kaldıktan sonra Başiskele ilçesindeki babasının evine gelip boşanma davası açtığı belirtildi.

Şanlıurfalı ailenin Ömer Sorguç'tan uzaklaşmak için Şanlıurfa'dan İstanbul'a, İstanbul'dan da Kocaeli'ye taşındıkları öğrenildi. 

Olaydan önce Ömer Sorguç'un başta Şahin Kılıç olmak üzere aile üyelerine ölüm tehditleri içeren mesajlar attığı iddia edildi.

TAZİYELER URFA'DA KABUL EDİLECEK

Kılıç Ailesinin taziyeleri cuma gününden itibaren Ramazan Başak Taziye Evi'nde kabul edeceği öğrenildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum