İnstagram Yeni Özelliği Test Aşamasında;

İnstagram Yeni Özelliği Test Aşamasında

Şanlıurfatv Teknoloji haberleri...

instagram'ın yeni müzik ekleme özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Şu anda test edilen özellik, kullanıcıların diğer profillerle etkileşimini artıracak.

Milyonlarca aktif kullanıcısıyla önemli bir sosyal medya platformu olan instagram, yeni özellikleri bünyesine eklemek için testlere devam ediyor.

Daha önceki yıllarda hatırlayacağınız üzere hikayeler özelliğine müzik ekleme özelliğini getiren platform, bu özelliğin sıklıkla kullanıldığını fark etmiş olacak ki şimdi de kullanıcıların profillerine 'müzik ekleme' özelliğini test ediyor. 

Farklı sosyal medya platformlarının birbirinin özelliklerini kopyaladıklarını görüyoruz. Özellikle Snapchat ve TikTok gibi platformlardan alınan özelliklerin sayısı günden güne artarken Instagram müzik ekleme özelliğini deniyor. Bu günümüz mesajlaşma araçları ve sosyal medya ağları yokken kullanılan MSN özelliğine benziyor. MSN'de şu anda dinlenen müziği profilinize ekleyebiliyordunuz. 

Sosyal medya  ağlarının yeni deneğidi özellikleri keşfeden Alessandro Paluzzi ve Matt Navara kısa bir süre önce Instagram’ın yeni özelliğini, Twitter’dan paylaştı. Kullanıcıların Instagram profillerine müzik eklemeyi sağlayacak hizmeti şimdilik test aşamasında yer alıyor. Özelliğin bütün kullanıcılara açılıp açılmayacağı ya da ne zaman sunulacağı bilinmiyor.

Daha önce ortaya çıktığı kadarıyla WhatsApp'ta yer alan 'uçtan uca şifreleme' özelliği Instagram'a da taşınacak. Instagram'ı daha güvenli bir hale getirmek isteyen Meta, şifreleme özelliğini popüler bir diğer uygulamasına getirmek için testlere başlamıştı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum