Hüdapar Şanlıurfa Başkanı Özaslan'dan Urfa İsotunu Marka Yapalım Önerisi;

Hüdapar Şanlıurfa Başkanı Özaslan'dan Urfa İsotunu Marka Yapalım Önerisi

Hüdapar Şanlıurfa Başkanı Özaslan, Proje önerisini; ''Gençlerimiz tarlalarda yetişen biberi alıp ev hanımlarına versinler. Ev hanımları pul biber, biber salçası ve kurutmalık gibi katma değeri yüksek olan ürünlere dönüştürsünler. Ambalajlar hazırlayıp ürünleri içerisine yerleştirelim ve ayrı ayrı markalar oluşturalım.'' şeklinde özetleyen HÜDAPAR Urfa İl Başkanı Özaslan, iktidara mensup Urfa Milletvekillerini bu projeye ön ayak olmaya çağırdı...

Şanlıurfa'ya Hüdapar partisi il başkanı Emin Özaslan'dan çağrı.. 


Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, genç işsizliğe ve üretime katkı sağlamak adına bir iş projesi önerisinde bulundu. 

Özaslan, Cuma videosunu bu konuya ayırdı.  Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'da işsizliğin önemli bir sosyal problem olduğunu anlatan Özaslan, önerdikleri ' İsot Projesi'ni şöyle anlattı:

''Şanlıurfalı genç girişimciler için düşündüğümüz proje şu; Urfa denilince akla gelen ilk ürünlerden biri Urfa tabiri ile isot. Gençlerimiz tarlalarda yetişen biberi alıp ev hanımlarına versinler. Ev hanımları, bu biberleri pul biber, biber salçası ve kurutmalık gibi katma değeri yüksek olan ürünlere dönüştürsünler. Bunları yaptıktan sonra, ambalajlar hazırlayıp ürünleri içerisine yerleştirelim ve ayrı ayrı markalar oluşturalım.

Sonrasında gençlere, bilgisayar ya da tabletler verelim. Bu proje dahilinde tabletlere uluslararası ticari yazılım programı yükleyelim. Ticari yazılım ve bu sistem için gerekli eğitimleri verelim. Gençlerimiz, ürettikleri ürünlerin fotoğrafını çekip sisteme yüklesinler ve o sistem üzerinden dünyanın dört bir tarafına ihracatını yapsınlar.

Şanlıurfa'da üretsinler ve Avrupa, Uzakdoğu, Rusya gibi dünyanın her tarafına ihracat yapsınlar.

YETER Kİ GENÇLERİN ÖNÜ AÇILSIN!

Şanlıurfalı gençlere destek verilmesi halinde çok güzel şeyler başaracaklarına inanıyorum, yeter ki önleri açılsın. Eğer gençlere destek verilirse ben eminim ki bunu çok rahat bir şekilde başarabilirler.

Ne diyorsunuz gençler, bunu yapamaz mıyız?

Ben inanıyorum sizlere, kesinlikle bunu başarabilirsiniz.

Şanlıurfa'nın 14 milletvekiline, özellikle iktidar milletvekillerine sesleniyorum; Gelin bu proje dahilinde gençlere ön ayak olunuz. Onların önlerini açınız. Gençlerimiz Şanlıurfa'da üretsinler ve bütün dünyaya ihracatını yapsınlar. Üretim ve istihdamı artıracak bu projeyi hayata geçirirsek Şanlıurfa'dan milyoner gençler çıkarabiliriz. Gelin bu projeyi hayata geçirelim ve Şanlıurfa'dan milyoner gençler çıkaralım" 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum