Sahipsiz Şehir Şanlıurfa Denilince Kızanlar Küsenler Haber Sizin için;

Sahipsiz Şehir Şanlıurfa Denilince Kızanlar Küsenler Haber Sizin için

Komşu illerde var Şanlıurfa'da Türkiye A Milli takımının maçları neden yok ?...

Milli Maç Şanlıurfa'ya yine yok

A Milli Futbol Takımı direktörü Stefan Kuntz, “Çekya ile Gaziantep'te, İskoçya ile Diyarbakır'da oynama planımız var.” Dedi.

A Milli Futbol Takımı direktörü Stefan Kuntz, Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz, kasım ayında iki milli maç oynamak için görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "İki maç için görüşmelerimiz devam ediyor. Çekya ile Gaziantep'te, İskoçya ile Diyarbakır'da oynama planımız var. Bize de Güney Amerika ve Orta Amerika bölgesinden gelen maç teklifleri vardı ama Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nden dolayı Avrupa'nın önemli takımlarıyla oynama isteğimiz var"  dedi.

Yaklaşık 30 bin kişilik bir kapasiteye sahip olan 11 Nisan stadyumunda böyle bir programın düşünülmemesi bile Şanlıurfalı futbolseverler için hayal kırıklığı yarattı. Şanlıurfa’nın iki komşu ilinde böyle organizasyonların düzenlenmesi fakat Şanlıurfa’nın es geçilmesi soru işaretlerine neden oldu. Son zamanlarda 11 Nisan Stadyumunda Şanlıurfasporun lig maçlarında taraftarların tribünleri doldurması kentin büyük bir organizasyonu hak etmesi gerektiğini göstermektedir.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum