Şanlıurfaspor Özlenen Sonuçlar için Sabır İstedi..;

Şanlıurfaspor Özlenen Sonuçlar için Sabır İstedi..

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, takımın özlenen sonuçları alabilmesi açısından biraz daha zaman istedi.....

Şanlıurfaspor Haberleri


Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, takımın özlenen sonuçları alabilmesi açısından biraz daha zaman istedi..

Şanlıurfaspor  Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, takımın özlenen sonuçları alabilmesi için taraftarlardan biraz daha zaman ve hoşgörü istedi. 

Ankaraspor karşısında ortaya konan futboldan memnun olmadıklarının altını çizen Büyükfırat, 'Futbolcularımız hafta boyunca iyi çalıştı ancak planlanan oyun sistemi sahaya yansımadı. Bu da rakibe cesaret verdi. Bir takım kötü oynasa dahi maçan 3 puan çıkarmayı başarıyorsa o takım iyi takımdır. biz de öyle olmak zorundayız.'' dedi.

Bazı oyuncuların performans düşüklüğünü kabul eden Büyükfırat, şu yorumu yaptı.

''Her oyuncu giydiği formanın hakkını verecek şekilde mücadele etmelidir. Hiç bir mazeret kabul etmiyoruz, Tarsus'ta sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmelerini istiyoruz. 

Tarsus deplasmanından sonra Bayburt'la sahamızda oynayacağız. sonrasında İnegöl deplasmanı var. zirve yarışında daha fazla geriye düşmemek adına bu 3 maçtan 9 puan toplamamız lazım. 

9'uncu haftadan itibaren zorlu bir periyot bizi bekliyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24 Erzincanspor, Bitexen Düzcespor, Menemen FK takımlarıyla oynayacağız. bu zorlu maçlar öncesine Urfaspor'un gücünü sahaya yansıtmamız ve arzulanan sonuçları almamız. gerekir. Bu süreçte futbolseverlerin sabırla takımlarına destek vermelerini istiyoruz.'


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum