Eyyübiye'de O Hastalara Gıda Yardımı..;

Eyyübiye'de O Hastalara Gıda Yardımı..

Şanlıurfa Eyyübiye'de fenilketonüri ve çölyak hastalarına gıda yardımı...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’da yaşayan fenilketonüri ve çölyak hastaları için hayati önem taşıyan özel gıda kolilerini vatandaşlara teslim etti.

Proteini azaltılmış özel gıda ürünlerin kolileri, Eyyübiye Belediye Sosyal İşler Müdürlüğünde fenilketonüri ve çölyak hastalarının ailelerine dağıtıldı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında, Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Belediye Meclis Üyesi Necmettin Sağlam ve Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi ile birlikte ailelerle buluşan Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi’nin dezavantajlı kesimlerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.


KUŞ: DEZAVANTAJLI GRUPLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kuş, “Eyyübiye Belediyesi olarak Türkiye’nin en dezavantajlı ilçesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gıda, beyaz eşya ve benzeri ihtiyaçlarında yardım elimizi uzattık. Bir yandan yine şehrimizde yaşayan özel hastalar var. Seçildiğimiz günden bu yana onların da yanında olmaya çalışıyoruz. Onlara uzattığımız yardım elinin karşılığının, hem bu dünyada hem ahirette karşımıza çıkacağına yüzde yüz inanıyoruz. Bu noktada hem ekibimiz hem tüm belediye birimlerimiz bu inançtadır. Bugün de dernek başkanı arkadaşımızla birlikte hasta kardeşlerimize yardım elimizi uzatacağız. Sadece bugün değil, görev süremiz boyunca dezavantajlı grupların yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim, tüm hastalarımıza Şafii ismiyle şifalar versin” dedi.

ÇİFTÇİ: HASTALARIMIZA DÜŞÜK PROTEİNLİ ÜRÜNLER TEMİN EDİLDİ

Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi ise, “Eyyübiye’de yaşayan 50’nin üzerinde fenilketonüri hastası vatandaşımız var. Belediyemiz tarafından hastalarımızın ihtiyacı olan düşük proteinli ürünler temin edildi. Bu ürünler kolay kolay bulunan ürünler değil. Belediyemize müracaat ettikten sonra başkanımız da her zaman olduğu gibi hassasiyet gösterdi. Bugün inşallah bu ürünleri hastalarımıza vereceğiz. Başkanım Mehmet Kuş başta olmak üzere, Sosyal İşler Müdürümüze ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nde ve Şanlıurfa Fenilketonüri Derneği’nde kayıtları bulunan hastalar ve hasta yakınlarına özel hazırlanmış gıda kolilerini teslim eden Kuş, kolileri evlerine ulaştırmaya imkânı olmayan ailelere de araç temin ederek evlerine kadar ulaştırdı.

Eyyübiye’de yaşayan ve ihtiyaçları olan özel gıda ürünlerini kendi imkânlarıyla temin edemeyen hastalar ve hasta yakınları da Kuş’a ve yardımların kendilerine ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum