Urfa Kapaklı Pasajına Kaçak Telefon Baskını;

Urfa Kapaklı Pasajına Kaçak Telefon Baskını

Şanlıurfa Kapaklı pasajına kaçak telefon operasyonu...

Şanlıurfa’da elektronik eşyaların ve cep telefonların satıldığı Kapaklı Pasajı’nda polisin, kaçak cep telefonu satışı yapılan bir işyerine baskın yapması sonucu gerginlik çıktı. Polisin baskınına tepki gösteren pasaj esnafı, işyerlerinin kepenkleri kapatarak eylem yaptı.


ŞANLIURFA- Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Suriye ve Irak üzerinden yurda kaçak yollarla getirilen gümrük kaçağı cep telefonlarının kent merkezindeki Kapaklı Pasajı'nda toptan ve perakende olarak satıldığı ihbarını aldı.

Bunun üzerine harekete geçen resmi ve sivil polis ekipleri, kaçak telefon satışı yaptığı belirlenen iş yerlerine sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

Operasyonda, arama yapılan iş yerlerinin tezgahlarında ve gizli bölümlerinde çok sayıda gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Polisin telefonlara el koymasına öfkelenen işyeri sahipleri ile polis arasında gerginlik çıktı. Yaşanan arbedede 3 kişi gözaltına alındı. Polisin operasyon yaptığını gören diğer cep telefonu satıcıları ise iş yerlerinin kepenklerini kapatarak pasaj önünde toplandı.

İşyerlerini açmamak için polise tekpi gösteren esnafların toplanması üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi gönderildi.

Yüzlerce esnafın toplandığı pasaj önünde gerginlik kısa süre sonra sona erdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum