Nihat Çiftçi'den Şanlıurfa Büyükşehir'in Satılık Arsalarıyla ilgili Önemli Açıklama;

Nihat Çiftçi'den Şanlıurfa Büyükşehir'in Satılık Arsalarıyla ilgili Önemli Açıklama

Nihat Çiftçi'den dikkat çeken paylaşım Alelacele satılmasına anlam veremiyorum Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi Belediyeye ait arsaların satılmasına tepki gösterdi....

Nihat Çiftçi'den dikkat çeken paylaşım "Alelacele satılmasına anlam veremiyorum"


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi Belediyeye ait arsaların satılmasına tepki gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Çiftçi kendi dönemlerinde belediye bünyesine binlerce dönüm arsa kazandırdıklarını ancak bu arsaların son dönemlerde alelacele  satıldığını ifade etti.  Başkan Çiftçi “Belediyeye ait taşınmazlar ancak yapılacak projeler karşılığında satılmalıdır.” Dedi.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şu ifadeleri kullandı;

Kendi dönemlerinde Büyükşehir Belediyesine binlerce dönüm arsa kazandırdıklarına dikkat çeken Nihat Çiftçi'Bu taşınmazlar, Şanlıurfalı hemşehrilerimin geleceğidir. Son yıllarda alelacele satılmasına anlam veremiyorum. Belediyeye ait taşınmazlar ancak yapılacak projeler karşılığında satılmalıdır. Kaynakları tüketmek kolaydır.' ifadelerini kullandı. 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Karaköprü İlçesine bağlı kırsal Kızlar Mahallesinde bulunan  13 boş kapalı ve açık teklif usulü ile satışa çıkarılacak. Söz konusu satışlar için ihale tarihi bazı taşınmazlar için 8 Eylül bazıları için de 15 Eylül olarak açıklandı. 

İmar durumu 2 kat olarak belirlenen arsalar için en düşük fiyat 2 milyon 114 bin lira, en yüksek 13 milyon 296 bin 680 lira muhammen bedel belirlendi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu satışlardan toplam değeri 52 milyon liranın üzerinde gelir bekliyor. 






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum