Şanlıurfa'da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı;

Şanlıurfa'da Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa'da okul güvenliği için Urfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında toplantı yapıldı....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Başkanlığında, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi

Şanlıurfa'da 2022-2023 eğitim öğretim yılı Asayiş ve Trafik Güvenlik Tedbirleri toplantısı düzenlendi.

Vali Ayhan Başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, il emniyet müdürü, kamu kurum amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

12 Eylül 2022 Pazartesi günü 3 Bin 20 okulumuzda 685 bin 765 öğrenci ve 35 bin 880 öğretmenle 2022-2023 eğitim öğretim yılının açılacağını ifade eden Vali Ayhan, şunları söyledi:

Yüksek rakamlardan bahsediyoruz. Haliyle okulların başlamasıyla birlikte bizlere de ciddi sorumluluklar düşecek. Okul müdürlerimizle daha önceki yaptığımız toplantılarda gerekli önlemlerin alınmasını ve eksikliklerin tamamlanmasını söylemiştik. Önlemler noktasında birinci sırayı güvenlik hususuna vermemiz elbette ki en doğru karar olacaktır. Titizlikle yönetilmesi gereken güvenlik konusunda neler yapabiliriz, bunları istişare etmek ve kararlar almak; evlatlarımızın eğitim dönemini problemsiz bir şekilde kapatabilmesine fayda sağlayacaktır. Bağımlılıkla mücadele, çocuklarımıza şiddet, ihmal, istismar, servis kullananların trafikteki güvenlikleri, akran zorbalıkları gibi, öğrencilerimizin sorun yaşanması muhtemel olan alanlarda koruyucu ve önleyici tedbir hizmetlerimizi en üst düzeye çıkarmalıyız. Umuyorum ki hiçbir sorunla karşılaşmadan, kazasız belasız eğitim ve öğretim dönemimizi başarılı bir şekilde bitiririz”

Toplantı daha sonra Şanlıurfa il Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un sunduğu sunum ile son buldu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum