Şanlıurfa Büyükşehir Zakkum Konserinde Kararlı;

Şanlıurfa Büyükşehir Zakkum Konserinde Kararlı

Şanlıurfa Zakkum Konseri...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, açık hava konserleri kapsamında tertiplediği Zakkum grubunun konserini Din-Bir-Der’in iptalini istemesine rağmen yapmakta kararlı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ve Mardin’de yaşana feci trafik kazalarının ardından Zakkum grubunun konserini 7 Eylül’e ertelemişti.

Arkeoloji Müzesi önünde ücretsiz verilecek konsere dün Din Görevlileri Birliği Derneği (Din-Bir-Der) Şanlıurfa Şubesi, ismini cehennemdeki zakkum ağacından alan grubun vermeyi planlandığı müzikal gösteriminin kötülükten başka bir şeye hizmet etmeyeceği gerekçesiyle iptal edilmesini istemişti. Şube Başkanı Hacı Kurt, Peygamberler Şehri Şanlıurfa Belediyesi’nin böyle bir rezalete ev sahipliği yapması büyük bir vebaldir. Her tarafı çirkef kokan bu programın iptalini Sayın Başkandan rica eder, gençlerimizi çok yönlü olarak ifsat edecek olan böyle ahlaksız bir gösterinin günahına ortak olmamasını beklerim ifadelerini kullanmıştı.

BÜYÜKŞEHİR KONSERİ 10 EYLÜLE ALDI

Konserin iptaline ilişkin haberlerin ardından Büyükşehir Belediyesi, yaptığı paylaşımla Zakkum konserinin 10 Eylül Cumartesi 20.30'da gerçekleşeceğini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi, zakkum hashtagi yaptığı sosyal medyadaki paylaşımında Sonbaharın en güzel yanı; açık hava konserlerimiz. Siz de  hazırsanız Zakkum konseri ile buluşuyoruz. 10 Eylül Cumartesi 20.30 Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Önü #Zakkum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum