Cumhurbaşkanı Erdoğan, En Büyük Sıkıntımız Hayat Pahalılığı;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, En Büyük Sıkıntımız Hayat Pahalılığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'deki en büyük sıkıntının hayat pahalılığı olduğuna vurgu yaparak, "En büyük sıkıntı ekonomide yaşadığımız hayat pahalılığı meselesidir....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'deki en büyük sıkıntının hayat pahalılığı olduğuna vurgu yaparak, "En büyük sıkıntı ekonomide yaşadığımız hayat pahalılığı meselesidir. Yılbaşından itibaren hedeflerimizin somut neticelerini almaya başlayacağız " ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye yönelik açıklamasında, "En büyük sıkıntı ekonomide yaşadığımız hayat pahalılığı meselesidir. Yılbaşından itibaren hedeflerimizin somut neticelerini almaya başlayacağız.

Ülkemize yönelik tehditlerle mücadele ederken içinde yer aldığımız ittifaklarla bağlantımızı koruyoruz. İlişkilerimizin toplamındaki kar ve zarar hanesine bakarak hareket ediyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşarak, Türkiye'yi dünyanın en büyük ekonomileri, askeri güçleri, siyasi ve sosyal toplumları seviyesine çıkardığımızda aynı anlayışla daha çok insanı kucaklayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum