Şanlıurfaspor Sezona Nasıl Başladı İşte Taraftarların Yorumları;

Şanlıurfaspor Sezona Nasıl Başladı İşte Taraftarların Yorumları

Şanlıurfaspor'u nasıl buldunuz....

Şanlıurfaspor ligin ilk haftasında 11 Nisan Stadyumunda Çorum FK takımıyla berabere kaldı.

Urfaspor maçına büyük bir ilgi gösteren ve tribünlerin büyük bir bölümünü dolduran taraftarlar, 0-0'lık sonucun ardından Stadyumdan üzgün bir şekilde ayrıldı. 

Taraftarlar maçtan sonra olumlu ya da olumsuz eleştirilerini sosyal medya aracılığıyla gündeme getirdi. Kimisi takımın oturması için zamana ve sabra ihtiyaç olduğunu belirtti, kimisi 'Her sezon sil baştan takım kurarak hedefe ulaşılamayacağını hala anlamadınız mı? diye sordu. 

Şanlıurfaspor için sosyal medyaya yansıyan bazı yorumlar:

İsmail Dortkardes: Dünkü ambiyansa göre ilk haftaya üç puanla başlasaydık çok iyi olurdu ama olmadı sağlık olsun. Önemli olan bu ambiyansı sezon sonuna kadar taşıyabilmek. Bu da başta yönetimin ve tabi teknik heyet ve futbolcuların elinde. Rabbimden temennim sezon sonuna kadar devam eder ve eminim başarı gelir. Yolunuz açık birliğiniz beraberliğiniz daim olsun Yıl sonunda ŞAMPİYONLUK gelsin İnşALLAH

Ömer Faruk Kasap: Yönetimin acilen istifa etmesi gerekiyor kaç yıldır bir şey yapamadınız, zorlamayın lütfen. Bırakın bu işi hakkı ile yapanlar gelsin her yıl takımı baştan kuruyoruz, böyle saçmalık olmaz. Buradan Belediye ve tüm yetkililere sesleniyorum maça gitmek ayrı bir azap gelmek ayrı. İnsanlar maçtan çıkıyor otobüs yok bu işe acil el atılması lazım. Belediyecilik böyle olmaz.

Yakup Dodanlı: Görülen bir çok eksik var. Tabi ki ilk haftadan ayda yılda bir maça gelen iyi gün taraftarı gibi yerden yere vurmak bize hiç yakışmaz. Gerektiğinde yerin dibine koyup tepkimizi de göstermeyi çok iyi biliriz. Lakin yolda geçen sosyal medyada yazan onlarca taraftar gördüm duydum . Bir çoğu bu Urfaspor'dan bir şey çıkmaz diyorlar. Allah için biraz sabırlı olun, şampiyonluğun en büyük adayıdır denilen EROKspor bile mağlup oldu.

Necmettin Turgut: Takımı beğendim. Gerçekten ilk maç olduğu için biraz uyumsuzluk vardı ama takım iyiydi, bence güzel günler olacak.

İbrahim Çavuş: Hiç şaşırmadık, bu filmi çok izledik. Haftaya deplasmanda galip gelir, ligde yerini garantileyene kadar kan kusturur sonra lay lay lom, küme düşmez, play-off oynamaz, şampiyon olmasını istemezler. Şehir bir adım ileri gitsin işlerine gelmez.

Şefik Dögüç: Daha erken konuşmamak lazım.ama takım iyi mücadele ediyor. forvet hattında çoğalamıyoruz. İyi bir forvet ve ileriye dönük orta saha olursa iyi olur. Şampiyon olmak istiyorsan yedek kulübenin de iyi olması lazım. Orda da eksigimiz var bence ama en önemlisi taraftar olarak ne olursa olsun Şanlıurfasporumuzun yanında olmamız lazım.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum