Sürücüler İçin Önemli Uyarı Şanlıurfa Trafik Denetleme Müdürlüğünden Açıklama..;

Sürücüler İçin Önemli Uyarı Şanlıurfa Trafik Denetleme Müdürlüğünden Açıklama..

Trafik güvenliğini sağlamak için yürürlüğe girecek olan yeni trafik yönetmeliği ile birlikte denetimler sıklaşacak. Özellikle motosiklet kullanıcıları, artık çok daha dikkatli olmak zorunda. 29 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek olan yeni trafik yönetmenliği motosiklet sürücülerine bir çok yaptırım içeriyor....

Artık kask takmayan sürücü, ceza yazılıp gönderilmeyecek. Kask takmayan sürücünün motosikletine el konulup trafikten men edilecek.  

Motosiklet ve bisiklet sürücüleri ayrıca görüşü bozmayacak renkli veya renksiz koruma gözlüğü takacaklar.

Motosiklet bisiklet ve scooter kullanıcıları ile varsa yolcuları geceleri fosforlu yelek giyecekler. 

Yeni yönetmeliğin trafik ve sürücü güvenliği için birçok yaptırımı beraberinde getirdiğini belirten uzmanlar, sürücüleri yeni yönetmelik konusunda uyarıyor.

SÜRÜCÜLER YENİ YÖNETMELİK KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLİYOR

Şanlıurfa İl Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, yapılan uygulamalarda vatandaşlara hem yeni yönetmeliği anlattıklarını hem de denetimler gerçekleştirdiklerini belirterek, 'Kask takmayan sürücülerin kaskları yanında ise ceza işlemlerinin ardından takarak gitmelerini, yanlarında olmayanlara ise kendilerine kask getirmeden trafiğe çıkamayacaklarını ilettik. Vatandaşların can güvenliğini önemsediğimizi gerekli uygulamalar ile onlara da anlatıyor, bu konunun önemini vurgulamak istiyoruz" dediler.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum