Harran Üniversitesinden Formasyon Müjdesi;

Harran Üniversitesinden Formasyon Müjdesi

Şanlıurfa Harran Üniversitesi formasyon haberi...

Harran Üniversitesinden Formasyon duyurusu


Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, 23 ana dalda 588 öğrencinin kabul edileceğini bildirdi. Başvurular 28 Ağustos'a kadar internet ortamında yapılabilecek.

Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren 2022 – 2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı”nın 588 kişilik kontenjanla açılacağı müjdesini verdi.

Aylardır sabırsızlıkla bekledikleri 2022-2023 akademik yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının 26 Eylül’de başlayacağını duyuran Rektör Prof.Dr. Çelik, Oldukça geniş bir yelpazede 23 ana dalda 588 öğrencinin kabul edileceğini bildirdi. 

SON GÜN 28 AĞUSTOS

Harran Üniversitesi'nden bu konuda şu bilgiler paylaşıldı.

''Online başvuru linki 28 Ağustos 2022 Pazar saat 23:59'da otomatik olarak kapanacak olup belirtilen saatten sonra herhangi bir başvuru alınmayacaktır.

Tabloda yer alan bölümlerde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılabilmesi için o bölümden en az 6 başvuru olması gerekmektedir.

Online başvurular bittikten sonra değerlendirmeler yapılarak 30 Ağustos 2022 günü mesai bitimine kadar kesin kayıt hakkı kazananların listesi formasyon web sayfasında açıklanacaktır ve kesin kayıtlar 31 Ağustos 2022 itibariyle başlayacaktır.

Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi hafta sonu kapalıdır. Başvuru ile ilgili sorularınızı hafta içi mesai saatleri içerisinde telefonla (dahili:3636) veya şahsen formasyon birimine sorabilirsiniz.''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum