Başkan Tüysüz Olası Tehlikeye Dikkat Çekti;

Başkan Tüysüz Olası Tehlikeye Dikkat Çekti

Deva Partisi Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, Derik'teki korkunç kazadan ders çıkarılmasını istedi, yakıt taşıyan tankerler, ağır tonajlı araçların da kullandığı Urfa OSB-Suruç-Birecik karayoluna dikkat çekti. Tüysüz, İlçe merkezlerini tehlikeden kurtaracak, çevre yolu projelerinin hayata geçirilmesini istedi....

Şanlıurfa'da olası kazaya dikkat..

Deva Partisi Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, Derik'teki korkunç kazadan ders çıkarılmasını istedi, yakıt taşıyan tankerler, ağır tonajlı araçların da kullandığı Urfa OSB-Suruç-Birecik karayoluna dikkat çekti. Tüysüz, İlçe merkezlerini tehlikeden kurtaracak, çevre yolu projelerinin hayata geçirilmesini istedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva) Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, Mardin'in Deril ilçesinde yaşanan korkunç kazanın tekrarlanmaması için ilgilileri göreve davet etti. 

Bu konuda muhabirimize açıklamalarda bulunan Av.Tüysüz, “Antep ve Mardin’de yaşanan acı felaketleri çok ağır bedellerle ödemenin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet ailelerine sabır metanet ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.' dedi ve şu uyarılarda bulundu: 

'ACMIZI YAŞAYALIM, TEDBİRLERİ UNUTMAYALIM'

Bu olaylardan önce alınması gereken önlemler var buna dikkatleri çekmek istiyoruz. Acımızı üzüntümüzü yaşayalım yasımızı da tutalım ancak bunların bir daha olmaması için alınması gereken tedbirlerin alınması lazım.

Araçların periyodik bakımlarının çok daha sıkı bir şekilde yapılması buna bağlı denetimlerin sıkılaştırılmasının yanında asıl yapılması gereken ağır tonajlı araçların yerleşim yerleri dışından geçecek şekilde çevre yollarının düzenlenmesi gerekiyor.

İlimizde de başta İl merkezimiz olmak üzere ölüm saçmaya devam eden Suruç yolu, Siverek, Hilvan, BozovaAkçakaleViranşehir ve Birecik böyle ağır bir potansiyel tehlike taşımaktadır. Buralara acilen önlem alınmalı, çevre yolları merkeze ve yerleşim yerlerinin dışına alınmalıdır. Hatırlatmak isteriz ki hiç bir maliyet insan yaşamından daha kıymetli değildir ve trafik kazalarında ölüm; ölümün en ucuz en önlenebilir olanıdır.”


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum