Karaköprü'de Sosyal Market Hizmeti Binlerce Vatandaş Faydalanıyor;

Karaköprü'de Sosyal Market Hizmeti Binlerce Vatandaş Faydalanıyor

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde kurulan sosyal marketten binlerce ihtiyaç sahibi faydalanıyor....

Karaköprü Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren sosyal marketten yaklaşık 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanarak hiçbir ücret ödemeden evlerinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını gideriyor.

Karaköprü Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması için açılan ve hayırseverler tarafından tedariki sağlanan sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, giyim vb. ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor.

Çankaya Mahallesindeki sosyal markette Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile kuru gıda, yiyecek, giyim vb. temel ihtiyaçlarını herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar.

Sosyal marketten ilçede tespit edilen yaklaşık 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanırken, gelir durumuna göre belirlenen puanlama sistemiyle 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık sosyal yardım yapılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşa yardım yapılabilmesi için hayırsever vatandaşlarla bizzat görüştüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Yardımlaşma, dayanışma ve kendisine ihsan edilen maldan ihtiyaç sahiplerine dağıtma gerçekten büyük bir lütuftur. Bunun yanında garibanı gözetmek, ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak da çok değerli ve elzemdir”.

Sosyal marketten faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Çankaya Mahallesindeki Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurabilirler.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum