Urfa'da Hudut Karakoluna Saldırı Sonrası Hedefler Vuruldu Bakanlıktan açıklama;

Urfa'da Hudut Karakoluna Saldırı Sonrası Hedefler Vuruldu Bakanlıktan açıklama

Şanlıurfa Birecik ilçesi hudut karakoluna yapılan saldırı sonrası Milli savunma bakanlığı hedeflerin vurulduğunu açıkladı....

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Çiçekalan Hudut Karakolu’na düzenlenen terör saldırısından sonra belirlenen hedeflerin vurulduğunu açıkladı. Bakanlık 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa sınırındaki Çiçekalan Hudut Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan askerin kimliğini Topçu Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu olarak açıkladı. 

Bakanlığın açıklamasında, saldırıda 4 askerin de yaralandığı bilgisi verilerek şu ifadeler kullanıldı:

" Birecik/Şanlıurfa hududunda 16 Ağustos 2022 tarihinde teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzm.Çvş. Uğurcan CİRNOOĞLU şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz".

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum