Maaşlara Zam Geldi Gözler Şanlıurfa Belediyelerinde Çalışanlara Zam Verilecek mi;

Maaşlara Zam Geldi Gözler Şanlıurfa Belediyelerinde Çalışanlara Zam Verilecek mi

Maaşlara yüzde 80 zam geldi: Gözler Urfa'daki belediyelerde! 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere İstanbul’da AK Partili belediyelerde çalışan işçilere yüzde 80 oranında zam yapılma kararı alındı. Kararın Şanlıurfa’daki belediyelerde uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu....

Şanlıurfa'da ki belediyelerde çalışan personellere zam verilecek mi ?   
Bazı Akpartili belediyelerde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 80 zam geldi gözler Şanlıurfa'daki belediyelerde çalışanlara zam gelecek mi?

1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere İstanbul’da AK Partili belediyelerde çalışan işçilere yüzde 80 oranında zam yapılma kararı alındı. Kararın Şanlıurfa’daki belediyelerde uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 1 Temmuz 2022'den geçerli olmak üzere İstanbul’da AK Partili belediyelerdeki işçilere yüzde 80 oranında zam yapıldığını açıkladı. Kararın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerinde de uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu.

DAVUL ZURNA İLE KARŞILADILAR

Bugün ise Tuzla Belediyesi çalışanları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya özel bir sürpriz hazırladılar. Temizlik personelleri başta olmak üzere farklı birimlerde çalışanlar, Başkan Yazıcı'ya yüzde 80 oranındaki zam nedeniyle teşekkür etmek için belediye binasının girişinde toplandılar. Belediye çalışanları, Başkan Yazıcı'nın belediye binasına giriş yaptığı anda davul, zurnalar ve konfetiler ile karşılama yaptılar.

"EN DÜŞÜK MAAŞ 8 BİN 750 LİRA OLDU"

AK Partili belediye başkanları ile bir araya gelerek istişare ettiklerini ve çalışanları yanında olacaklarını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaptığı açıklamada, "Genel bir düzenlemeyi Mart ayından itibaren yapmaya çalışıyorduk. Sendika ile  fazla bekleyemezdik. Çalışma arkadaşlarımız ayın 15'i itibariyle ilk maaşları zamlı olarak alacaklar. Bundan sonra da daha iyi bir gelecek için hem Tuzlamızda hem de ülkemizde güzel düzenlemelerle beraber üretim ve tüketimle ilgili ki tedarik zincirlerindeki problemlerin getirmiş olduğu, dünyadaki resesyonların veya enflasyonist bir makroekonominin ülke yansımalarında da ne varsa birlikte aşacağız. Belediye ve kurum olarak da buna karar verdik. Bu uygulamaya devam edeceğiz. En düşük maaşın 8 bin 750 lira olması, ortalama maaşın da 9 bin 200 lira olan maaş düzenlemesi hayırlı olsun. Biz her zaman birlikte olacağız. Hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum