Talimat Aldılar Geliyorlar Şanlıurfa'lıları İkna Edebilecekler mi;

Talimat Aldılar Geliyorlar Şanlıurfa'lıları İkna Edebilecekler mi

Urfalıları ikna için geliyorlar Vatandaşların iktidara yönelik hayat pahalılığı tepkilerini azaltmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin milletvekillerine talimat verdiği öğrenildi. AK Partili milletvekillerinin, Erdoğan’ın talimatıyla seçim bölgelerine dağıldığı belirtildi....

Şanlurfa'lıları ikna için geliyorlar.

Vatandaşların iktidara yönelik hayat pahalılığı tepkilerini azaltmak isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin milletvekillerine talimat verdiği öğrenildi. AK Partili milletvekillerinin, Erdoğan’ın talimatıyla seçim bölgelerine dağıldığı belirtildi.

Vatandaşların enflasyon ve hayat pahalılığından dolayı iktidar temsilcilerine sert tepki göstermesi iktidarı harekete geçirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekillerine kendi seçim bölgelerinde yurttaşları ikna etme talimatı verdi.

Bu talimat doğrultusunda Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin de kent merkezi ve ilçelerde temaslarda bulunacakları öğrenildi. 

Yurttaşın hayat pahalılığı başta olmak üzere mültecilerle ilgili şikâyetlerini dinleyen AK Partili vekiller, yılbaşında asgari ücret başta olmak üzere memur, işçi ve emekliye önemli oranda zamlar yapılacağını ve mültecilerin ise 2023 yılı içerisinde kademeli olarak ülkelerine gönderileceğini ifade ediyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum