Şanlıurfa Valisi Ayhan Eyyübiye Kırsalında Vatandaşlarla Buluştu;

Şanlıurfa Valisi Ayhan Eyyübiye Kırsalında Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kamu Kurum ziyaretleri kapsamında Eyyübiye Belediyesini ziyaret etti. Burada çalışmalar hakkında Başkan Mehmet Kuş’tan bilgi alan Vali Ayhan, kırsal Mahalleleri gezdi, vatandaşların taleplerini dinledi....

Şanlıurfa Valisi Ayhan Eyyübiye kırsalında vatandaşlarla buluştu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kamu Kurum ziyaretleri kapsamında Eyyübiye Belediyesini ziyaret etti. Burada çalışmalar hakkında Başkan Mehmet Kuş’tan bilgi alan Vali Ayhan, kırsal Mahalleleri gezdi, vatandaşların taleplerini dinledi.

Gezi Kapsamında yapımına devam edilen Eyyübiye Millet Bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Ayhan, Şanlıurfalıların rahat ve huzurlu vakit geçirebileceği sosyal donatı alanlarını da içinde barındıran kentsel dönüşüm bölgesinde yapımı devam eden konut alanlarını da gezdi.

Eyyübiye Belediyesine bağlı Kitap Otağı'nı ve 15 Temmuz Gençlik Merkezindeki hizmetleri de yerinde gören Vali Ayhan, Gençlerin aktivitelerine katıldı. "Gençlerimiz, merkezimizi çok sevmiş. Gösterdikleri yoğun ilgiyle, ne kadar doğru bir yatırım olduğunu daha da iyi anlıyoruz. En büyük yatırım gençlerimize yapılan yatırımdır" dedi.

İlçe merkezindeki temaslarının ardından Eyyübiye kırsal mahallelerini ziyaret eden Vali Ayhan, Günbalı, Sağlık ve Yardımcı Mahallelerinde yapılan hizmetleri inceleyerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Burada Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Vali Ayhan, Şanlıurfa'da çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayacaklarını söyledi. 

Vali Ayhan daha sonra Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılan Eyyüp Cenap Gülpınar Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Eyyübiye Sera Kent 1. Etap, 3 yeni park ve 2 yeni halı sahayı içinde barındıran kompleksin toplu açılış törenine katıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum