Urfa’yı kötüleyen paylaşıma tepki yağdı;

Urfa’yı kötüleyen paylaşıma tepki yağdı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Yoğun Bakım Uzmanı Doktor Felat Çiftçi, ölüm tehditleri aldığını iddia etti. Kentten ayrılmak için dilekçe verdiğini belirten Çiftçi, sosyal medya hesabından tehdit edildiği paylaşımını yaptı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Çiftçi’nin Urfa’yı zan altından bıraktığını kaydederek tepki gösterdi....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Yoğun Bakım Uzmanı Doktor Felat Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hasta yakınları tarafından tehdit edildiğini iddia ederek, Şanlıurfa’dan ayrılmak üzere dilekçe verdiğini kaydetti.

Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Dün itibariyle Şanlıurfa’dan ayrılmak için beni ölümle tehdit edenleri gerekçe göstererek dilekçe vermiş bulunmaktayım. Beni koruyamayan, beni kaale almayan @drfahrettinkoca bari bir iyilik yap da ayrılışımı hızlandırayım bari.”

Bu paylaşımı sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları Çiftçi’ye tepki gösterdi.

Aydın Yener adlı bir sosyal medya kullanıcısı Çiftçi’yi, tehdit eden şahsın Urfalı olmayan bir askeri personel olduğunu iddia ederek, şunları kaydetti:

“2 milyonluk bir şehri zan altında bırakıyorsunuz. Askeri bir personel tarafından yapılan bir olayı Urfa'da oldu diye lanse edip algı yapıyorsunuz… Şiddet kimden gelirse gelsin kınıyoruz ayıplıyoruz ancak bir şehrin tamamımı bu şekilde değerlendiremezsiniz.”

Çiftçi’nin, sosyal medya paylaşımı sonrası gelen bazı tepkiler şu şekilde:

 “Sayın doktorum size yapılanı kınıyorum ve lanetliyorum asla kabul edilemez. Fakat sizi tehdit eden bir Urfalı olmayan askeri personel eşidir. Bunu açıklarsanız, tüm Urfa’yı zan altında bırakmazsınız. Size yapılanı kınıyorum”

“Urfa’ya karalama yapamazsınız. Madem sosyal medyada paylaşıyorsunuz, işin aslı nedir halka anlatmanız gerekir. işin gerçeği ne ise millet bilsin. Tabi ki şiddette karşıyız ama bir askerin yaptığını Urfa’ya mal edemezsiniz”

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum