Başkan Canpolat, yapımı tamamlanan kompleksleri inceledi;

Başkan Canpolat, yapımı tamamlanan kompleksleri inceledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yapımında sona gelinen Sancaktar ve Ahmet Yesevi Kompleksini inceledi....

HALİLİYE- Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Sancaktar Kompleksi ve Ahmet Yesevi Kompleksi açılışa hazırlanıyor.

İnşaat çalışmaları tamamlanan projeleri gezen Başkan Mehmet Canpolat, ilk olarak Sancaktar Mahallesinde yapımı tamamlanan ve içerisinde kapalı semt pazarı/otopark, çok amaçlı salon, muhtar evi, zabıta karakolu ve park alanı bulunan Sancaktar Kompleksini inceledi. İncelemelerin ardından Ahmet Yesevi Mahallesine geçen Başkan Canpolat, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Kompleks projesinde gelinen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. kapalı semt pazarı, otopark ile 10 bin kişiye hizmet verecek aşevi, sosyal market, giyim market ve glutensiz ekmek fırınının yer aldığı Ahmet Yesevi Kompleksi ile sosyal yardım faaliyetleri kapasitesi de artırılacak.

Projeyi inceleyen ve eksikliklerle ilgili teknik ekibe bilgi veren Başkan Canpolat, Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı ve Spor Kompleksinin açılışının yapılmasının ardından Ahmet Yesevi ve Sancaktar Kompleksinin de kısa süre içerisinde hizmete sunulacağımı müjdeledi. Başkan Canpolat, “Söz vermiştik, söz verdiğimiz projelerimizin açılışlarını tek tek gerçekleştirerek, ilçemize, mahallemize kazandırıyoruz” dedi. 

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum